GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK PARTNEREKNEK

Mivel foglalkozik a budapestnekem.hu?

A Budapestnekem.hu Budapest legszéleskörűbb keresője, ahol egyszerű és gyors lépésekkel választhatja ki a számára legszimpatikusabb szórakozóhelyek eseményeit vagy azt az éttermet, pizzériát, ahol kedvenc ételét a legjobb módon készítik el.

Hogyan válhatok partnerré?

Partner lehet minden olyan létesítmény, amely besorolható a regisztrációs oldalon közzétett kategóriák valamelyikébe. Ha ön úgy érzi, hogy vállalkozása beleillik a (szórakozóhely, cukrászda, étterem, kávézó, pizzéria, pub, kocsma, teaház) kategóriák valamelyikébe, akkor már csak regisztrálnia kell és teljes körű partnere lesz a budapestnekem.hu -nak.

Miért hasznos regisztrálnia az oldalra?

Szolgáltatásunk egy modern marketing eszközként működik, mely segítségével az internetezők táborából saját vendégkörét bővítheti. Ezért fontos, hogy minél egyedibb és színesebb legyen a saját profil oldala, mivel az oldalt használók így nagyobb eséllyel kattintanak a vállalkozása oldalára.

Mennyi időt vesz igénybe a regisztráció?

Mindössze néhány percet vesz igénybe a teljes regisztráció. A regisztrációs űrlap kitöltése után egy megerősítő e-mail -t kap, ha valóban ön a létesítmény tulajdonosa és ezt az e-mail megerősítéssel tudja igazolni, akkor azonnal a partnerünké válik és máris friss adatokkal, képekkel töltheti fel profiloldalát.

Hogyan tud regisztrálni?

A menü sávban található Regisztrációs gombra kattintva, eljut az egyszerűen megfogalmazott, logikus felépítésű regisztrációs felületre. Saját adatai pontos megadásával és a budapestnekem.hu szabályzat elfogadásával regisztrálhat oldalunkra.

Kihez fordulhat, amennyiben kérdése, problémája támad?

Bármilyen probléma felmerülése esetén a Kapcsolat menüben megtalálja a lehetséges elérhetőségeket. Kérdés, probléma jellegétől függően keresheti az illetékes munkatársainkat.

Kövess minket

Fontos információk

GYIK felhasználók
GYIK partnerek
Működés
Adatvédelmi nyilatkozat
Nekem rendszer

Bejelentkezés
Regisztráció
ÁSZF
Kapcsolatfelvétel, impresszum
Copyright © 2012 - budapestnekem.hu | Minden jog fenntartva!
powered by:

Segítsd munkánkat a Like megnyomásával, hogy még több információt tehessünk fel Budapest életéről!