GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK FELHASZNÁLÓKNAK

Miért hasznos önnek a budapestnekem.hu?

Programot keres? Hova vigye a párját vacsorázni? Különleges ételt szeretne enni? Nincs ötlete, hogy hova menjen szórakozni? Kipróbálna valami újat? A budapestnekem.hu ezekre a kérdésekre próbál meg naprakészen, mindig friss tartalommal válaszolni.

Hogyan tudok keresni kerület, létesítmény neve alapján?

Kerület, illetve név alapján keresni a főoldalon található kereső rész legördülő kiválasztójával tud. A sávok végén található nyílra kattintva a legördülő menüből válassza ki a konkrét kerületet vagy igény esetén a létesítmény nevét. A Keresés gombra kattintva megjelenítheti a találati listát. A "mindegy" lehetőség az összes kerületre, létesítményre vonatkozik.

Hogyan szűkíthetem a keresési listát?

A keresési listát a kipipálós részek segítségével tudja szűkebbre, pontosabbra szabni. Méghozzá úgy, hogy minél több, a kereséseknek megfelelő opciót ad meg. Ennek rendjén a lista rövidül és közelebb kerül a számára legoptimálisabb létesítményhez.

Hányféle szempont választható ki a kipipálós résznél?

Mivel egy létesítménynek több tulajdonsága is lehet, illetve az éttermeknek különböző ízviláguk, ezért a kipipálós résznél több kikötést is megadhat, hogy a számára legszűkebb halmazt kapja eredményül a keresés végén.

Hogyan használhatom a térképüket?

Beépített térképünkkel célunk, hogy vizuális segítséget is nyújtsunk önnek a keresés közben. A Térkép fülre kattintva láthatja meg egyszerű, felismerhető Budapestet teljes valójában ábrázoló térképfelületünket. A térkép alatt találja a létesítményeket, melyek közül akár többet is kiválaszthat. így a térképen jelzett pontok azokat a létesítményeket jelölik, amelyeket kipipált.

Kihez fordulhat, amennyiben kérdése, problémája támad?

Bármilyen probléma felmerülése esetén a Kapcsolat menüben megtalálja a lehetséges elérhetőségeket. Kérdés, probléma jellegétől függően keresheti az illetékes munkatársainkat.

Kövess minket

Fontos információk

GYIK felhasználók
GYIK partnerek
Működés
Adatvédelmi nyilatkozat
Nekem rendszer

Bejelentkezés
Regisztráció
ÁSZF
Kapcsolatfelvétel, impresszum
Copyright © 2012 - budapestnekem.hu | Minden jog fenntartva!
powered by:

Segítsd munkánkat a Like megnyomásával, hogy még több információt tehessünk fel Budapest életéről!