A budapestnekem.hu Budapest legszéleskörűbb keresője, amelyen egyszerű és gyors lépésekkel választhatja ki a számára legszimpatikusabb szórakozóhelyek eseményeit vagy azt az éttermet, pizzériát, ahol kedvenc ételét a legjobb módon készítik el.

Egyedi szolgáltatásunkkal segítünk önnek abban, hogy minél rövidebb időn belül megtalálja a legoptimálisabb helyet, ahol kellemes pillanatokat tölthet el családjával, barátaival!

Legyen szó bulihelyről, elegáns étteremről vagy épp egy különleges teaházról, ön részletes keresés alapján egy pillanat alatt megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbbet!

Forduljon hozzánk bizalommal! Készséggel állunk rendelkezésére amennyiben kérdése, javaslata támad!


MŰKÖDÉS

Egyedi keresőnkkel könnyedén és a lehető leggyorsabban megtalálja kérdéseire a választ. Számtalan hely közül választhat Budapest eddigi legnagyobb adatbázisából. A részletes leírások alapján bő információk (képek, videók, térkép, napi ajánlatok, különlegességek, specialitások, íz világ, egyéb szolgáltatások) állnak rendelkezésére, hogy megkönnyítsük a döntését. Szerezzen maradandó élményeket családjával, barátaival a legkülönfélébb helyszíneken.

Amennyire egyedi a keresőnk, olyan egyszerű a kezelése. Tiszta, átlátható és könnyen értelmezhető. Keresőnket a Főoldalon találja. Választhat létesítményeket kerület illetve név szerint. Eseményeket pedig kerület, név illetve időpont szerint. Amennyiben tovább szeretne szűrni a találati eredményeket, használhatja a keresés kibővítésére szolgáló tulajdonságok, ízvilág és zenei stílus részeket.

A kereső részei:

Fülek:
Első lépésként válasszuk ki, hogy mit szeretnénk keresni. Bulihelyet? Elegáns éttermet? Különleges teaházat? A kereső felett elhelyezett fülek segítségével nagyon egyszerűen kiválaszthatja a keresésnek megfelelő kategóriát!Legördülő kiválasztó:
Ennél résznél szűkíthetjük az eredményt kerület és a létesítmény neve szerint. Ha kiválasztjuk a kerületet, akkor csak az adott kerületen belül választhatunk létesítményeket. A mindegy szó az összes kerületet illetve létesítményt jelenti. Akkor is kereshetünk ha nem választjuk ki egyiket sem vagy csak az egyiket választjuk a kettő közül.Kipipálós rész:
Mivel egy létesítménynek több tulajdonsága is lehet, illetve az éttermeknek különböző ízviláguk, ezért a kipipálós résznél több opciót is megadhat, hogy a számára legszűkebb halmazt kapja meg a letesítményekből a keresés alapján.Keresés gomb:
A keresés gomb megnyomásával a keresés eredménye egy találati listán jelenik meg, amely bővebb keresési találatnál oldalakra tagoltan jelenik meg.

Ha bármilyen kérdés merülne fel az oldal használatával kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a kapcsolat menüpont alatt megtalálható elérhetőségeken.

Eredményes keresést kívánunk!
budapestnekem.hu csapata


Kövess minket

Fontos információk

GYIK felhasználók
GYIK partnerek
Működés
Adatvédelmi nyilatkozat
Nekem rendszer

Bejelentkezés
Regisztráció
ÁSZF
Kapcsolatfelvétel, impresszum
Copyright © 2012 - budapestnekem.hu | Minden jog fenntartva!
powered by:

Segítsd munkánkat a Like megnyomásával, hogy még több információt tehessünk fel Budapest életéről!